Adoptert jente ble anklaget for å være en 22 år gammel kvinne: Nå er den virkelige alderen bekreftet

02/01/2024 16:00

Sofie

Nyheter
Foto: Investigation Discovery
Foto: Investigation Discovery
Medisinske fagfolk har bekreftet den virkelige alderen til Natalia Grace etter at spørsmål om identiteten hennes dukket opp i den populære dokumentaren The Curious Case of Natalia Grace.

Historien om det ukrainske foreldreløse barnet tok verden med storm tidligere i år, da dokumentaren kom og beskrev hennes adopsjon av Michael og Kristine Barnett.

The Barnetts kom med en rekke påstander i showet, og antydet at Natalia faktisk ikke var et seks år gammelt barn da de adopterte henne i 2010, men en voksen med dvergvekst som ble maskert som mindreårig.

Familien hevdet at Natalia hadde forsøkt å skade dem, og siterte "bevis" som de påsto beviste at hun var eldre enn seks år gammel. Det skriver Unilad.

Til slutt bestemte familien seg for å lovlig endre Natalias alder for å gjøre henne 22 år gammel, og tok henne med til en leilighet for å bo for seg selv mens de flyttet til Canada.

Barnetts ble til slutt siktet for omsorgssvikt av en avhengig, men Michael ble ikke funnet skyldig, og anklagene mot Kristine ble henlagt.

Nå har Natalia uttalt seg om påstandene mot henne i en oppfølging av den originale dokumentaren, med tittelen The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks.

I dokumentaren snakker Natalia, som har bodd hos en ny adoptivfamilie de siste 10 årene, med medisinske fagfolk for å fastslå hennes virkelige alder en gang for alle.

Den nye serien skal begynne å sendes 1. januar, og Natalia innrømmer at hun fortalte folk at hun var 22 år gammel, men bare fordi Kristine angivelig "trent henne til å lyve".

Hun beskriver endringen i alderen hennes som det "verste" Barnetts noen gang har gjort mot henne, og legger til at hun "stolte på [familien] for fort".

"De ødela et barns liv," sier Natalia.

For å avgjøre om Natalia var et barn da hun først ble adoptert av Barnetts, returnerte dokumentaren til tannlegekontoret hvor hun gjennomgikk en røntgenundersøkelse mens hun bodde hos familien.

Natalia husket at hun mistet en tann under tiden hennes med Barnetts - en vanlig hendelse for barn mellom 6-12 år - men hun hevdet Kristina anklaget henne for å ha trukket ut tannen selv.

Når han ser tilbake på Natalias røntgenbilde fra mer enn et tiår siden, påpekte tannlegen at det den viste var "uomtvistelige" bevis.

Bildet tatt av tannlegen viste tydelig voksente tenner i tannkjøttet under Natalias melketenner – noe som ikke ville bli sett hos noen i 20-årene.

"Du kan ikke falske tenner som kommer inn på denne måten," sier tannlegen, mens han forklarer at Natalia ville vært rundt åtte eller ni år gammel da røntgenbildet ble tatt i 2011.

Beviset ble kun støttet av en blodprøve Natalia levert til et laboratorium, som vanligvis bruker slike prøver for å bestemme alder for forsikringsformål.

Da hun åpnet resultatene i år, fant Natalia ut at prøven la hennes nåværende alder nær 22 år gammel, noe som betyr at hun ikke var voksen da Barnetts lovlig endret alderen hennes.

Natalia påpekte at prøven viste at hun "ikke løy om [hennes] alder", og satt igjen med spørsmål om hvorfor Barnetts valgte å gjøre henne så mye eldre enn hun var.

The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks tilbyr en ny side til den bisarre historien, med intervjuer fra et av Barnetts biologiske barn samt Michael, som prøver å forklare handlingene sine.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.