Kjent Youtube-stjerne i retten: Slo, sultet og tok kvelertak på barna

23/12/2023 06:00

Emma

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
YouTube-influenseren Ruby Franke påførte barna sine grusomme overgrep, som hun hevdet var «onde og besatte», ifølge en urovekkende tilståelse som kom frem tirsdag.

Den kjente moren innrømmet at hun torturerte sin 12 år gamle sønn ved å få ham til å jobbe utendørs i flere timer fra 22. mai til 30. august og bandt føttene hans da han prøvde å flykte, ifølge rettsdokumenter innhentet av The Post.

I løpet av sommeren fikk Franke den unge tenåringen til å jobbe i varmen uten nok vann til han fikk "gjentatte og alvorlige solbrenthet", ifølge rettsdokumentet.

Hun gikk også til fysisk angrep på gutten i flere timer. Da barnet prøvde å stikke av i juli, bandt Franke hender og føtter.

"Mange ganger inkluderte bindingen to sett håndjern, ett på [barnets] håndledd og ett på anklene," ifølge de forferdelige detaljene i rettsdokumentet.

"Noen ganger, med [barnet] liggende på magen, ble tau brukt til å binde de to settene med håndjern sammen slik at armene og leggene ble løftet opp fra bakken."

Franke behandlet guttens sår bare med "hjemmelagde rettsmidler og dekket dem med gaffatape."

Franke, som fremhevet foreldrenes råd til hun ble siktet for barnemishandling, erklærte seg skyldig mandag, men sa at hun fortsatt er en "hengiven mor."

Det skriver New York Post.

Seksbarnsmoren dukket opp i lenker i en rettssal i Utah iført grå og hvite fengselsklær og erklærte seg skyldig i fire tilfeller av annengrads grov barnemishandling i forbindelse med to av barna hennes.

– Med min dypeste anger og sorg for min familie og mine barn, skyldig, svarte Franke da en dommer spurte hvordan hun ønsket å erklære seg.

I følge tilståelsesavtalen gikk Franke med på å sone en fengselsstraff med dommene etter hverandre. Hver tiltale har en strafferamme på ett til 15 års fengsel.

Hun skal tilbake i retten for straffeutmåling 20.

Franke innrømmet også at hun sparket sønnen mens hun hadde på seg støvler, holdt hodet hans under vann og kuttet av oksygenet hans ved å legge hendene over munnen hans, ifølge tilståelsesavtalen.

Den vanærede verten for "8 Passengers" misbrukte også sin 9 år gamle datter ved å tvinge henne til å utføre fysiske oppgaver og nekte henne mat og vann.

Franke fortalte sine to barn at torturen de gjennomgikk var «kjærlighetshandlinger» og at de begge var «onde og besatt».

YouTube-kanalen "8 Passengers" hadde på et tidspunkt 2.5 millioner abonnenter og fulgte livene til Franke, mannen hennes, Kevin, og deres seks barn.

Kevin Franke nektet for å ha noen rolle i overgrepet, ifølge hans advokat.

Ruby Franke og hennes medtiltalte, samlivsrådgiver og forretningspartner Jodi Hildebrandt, ble arrestert 30. august etter at den 12 år gamle gutten klarte å rømme fra Hildebrandts hjem i Ivins, Utah.

Gutten dro hjem til en nabo, som sa at barnet var avmagret, hadde tape rundt beina og var «dekket av sår», ifølge 911-samtalen politiet ga ut.