Aksel Lund Svindal med babyavsløring: Røper bakgrunnen for sønnens navn

12/10/2023 14:58

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå forteller han bakgrunnen til sønnens navn.

Aksel Lund Svindal (40) er en av norgeshistoriens mest suksessrike idrettsutøvere.

Alpinlegenden har sikret seg to OL-gull, fem verdenscupgull og 36 individuelle verdenscupseire.

I 2019 la han alpinskiene i skapet, men idrettskarrieren stopper ikke der. For Svindal er fortsatt aktiv i fartens verden.

I 2021 ble det klart at 40-åringen skulle bli racerfører for Porsche.

I fjor debuterte han i Porsche Sprint Challenge Scandinavia. Svindal avsluttet sesongen på 25. plass og hans beste resultat for sesongen var 13. i Le Mans.

Det er ingen tvil om at han gjerne utfordrer seg selv.

I begynnelsen av september ble han og forloveden, hekkeløperen Amalie Iuel, foreldre for første gang.

Sønnen heter Storm. Alpinlegenden avslørte i intervjuet hvordan navnet dukket opp.

- Jeg hadde hørt navnet før og synes det var ganske kult. Jeg nevnte det for Amalie. Så lagde vi hver vår liste med navn vi likte, og da var Storm det eneste som begge hadde på topp fem. I tillegg føles det ganske skandinavisk, samtidig som det fungerer på engelsk og tysk, avslører 40-åringen.

Storm har i hvert fall genene på sin side hvis han vil ha en fremtidig idrettskarriere. Svindal håper idrett blir en viktig del av sønnens liv.

- Jeg vil at vi skal være en aktiv familie. Gå turer, sykle, gå i fjellet, stå på ski om vinteren og gjøre mye. Det er noe av det viktigste jeg tar med meg fra min egen oppvekst, forteller den tidligere alpinstjernen.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.