«Alene hjemme»-stjerne rammet av kreft

11/12/2023 08:00

Emma

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det har “Alene Hjemme”-stjernens familie skrevet på Instagram.

For noen uker siden fikk Ken Hudson Campbell den knusende diagnosen: Han led av en ondartet svulst i munnen som allerede hadde spredt seg til tennene.

Familien til skuespilleren, som i tillegg til rollen som julenissen i «Home Alone», også kjent fra filmer som «Groundhog Day» og «Armageddon», kunngjorde dette på GoFundMe, hvor de organiserer en innsamlingsaksjon for 61-årsdagen.

Derfor gjennomgikk filmstjernen denne torsdagen en ti timer lang operasjon der «en stor del av kjevebenet, lymfeknutene og en del av leggbeinet vil bli fjernet».

"Kirurger planlegger å rekonstruere en ny kjeve for Ken fra dette beinbeinet, sette den inn og bestråle den," sa hans slektninger på innsamlingssiden. Han vil da trolig måtte gjennomgå en hudtransplantasjon og eventuelt cellegift.

Fordi skuespilleren mistet helseforsikringen etter koronaviruspandemien, ber Kens venner og familiemedlemmer nå fansen om hjelp og håper på donasjoner.

Mer enn 65.000 amerikanske dollar er allerede samlet inn.

Ken Hudson Campbell kan ikke lenger være i stand til å jobbe som skuespiller

Man forventer store fradragsberettigede kostnader for sykehjem, pleiepersonale, medisinsk transport, tannimplantater og alt annet som måtte oppstå.

Det er også meget mulig at sykdommen vil påvirke Campbells "evne til å jobbe som skuespiller i fremtiden," sa familien hans. Vi er derfor glade for "hver bønn, hver positiv tanke, hver dollar og hver støttende gest".

Nedenfor kan du se Kens scene i Hjemme alene.