'Bachelorette'-stjerne deler bilde av nyfødt datter på Instagram: Etter kommentar ble jenta kjørt til sykehuset

01/11/2023 17:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En bekymret Instagram-følger sendte en viktig forespørsel til realitystjernen.

Å dele gleden ved å bli foreldre på sosiale medier har blitt en utbredt praksis i dagens digitale tidsalder. Men hva skjer når en tilsynelatende uskyldig kommentar fra en fremmed endrer skjebnen til en ny familie?

Ashley og JP Rosenbaum, som fant kjærligheten i reality-TV-programmet «The Bachelorette», har opplevd akkurat dette. Paret, som ble berømt etter at Ashley aksepterte JPs forslag på showet og senere giftet seg, fikk sitt andre barn, Essex.

De delte ivrig bilder av sin nyfødte datter på Instagram, med sine mange følgere.

Men en enkelt kommentar, skrevet av en fullstendig fremmed, fanget Ashleys oppmerksomhet. Hun fortalte People at til tross for hennes opprinnelige tendens til å ignorere det, ble hun hjemsøkt av ordene hun leste og bestemte seg for å undersøke videre.

"Datteren vår, da hun ble født, la jeg ut bilder av henne og noen skrev en melding til meg som sa: "Hei, få henne sjekket ut," fordi hun alltid var vridd.

Noen sa: "Få det sjekket ut fordi min sønn hadde det samme.'

Torticollis er en tilstand hvor nakkemusklene er skadet, noe som får barnets hode til å vippe nedover. Heldigvis er det en tilstand som kan behandles, spesielt når den fanges tidlig.

Ashley bestemte seg for å ta kommentaren på alvor og få Essex undersøkt av en lege. Og det viste seg at den fremmede hadde rett.

Essex ble diagnostisert med torticollis og klarte å starte behandlingen i tide, takket være den bemerkelsesverdige kommentaren på Instagram.

Selv om Ashley og JPs ekteskap siden er over, deler de fortsatt omsorgen for sine to barn og jobber sammen for å sørge for at Essex får den behandlingen og støtten hun trenger for å trives.

Kilde: BoredDaddy.com

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.