Billund flyplass evakuert etter bombetrussel: Nå kunngjør politiet nyheter i saken

22/04/2024 13:02

Emma

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå er det nyheter fra politiet.

Oppdateres....

En dramatisk hendelse på flyplassen i Billund i helgen har satt Sørøstjyllands politi på vent mens de venter på resultatene av kjemiske tester.

En mann i 30-årene hevdet lørdag morgen at han hadde eksplosiver i en gjenstand, noe som førte til en rask evakuering av flyplassen.

Politiinspektør Michael Weiss har nå delt detaljer fra etterforskningen, skriver B.T.:

– Det ble tatt kjemikalieprøver av gjenstanden før destruksjon, og vi avventer fortsatt de tekniske uttalelsene for å kunne si med sikkerhet hva den inneholdt, understreker han.

Sikkerhetsprotokoller kom umiddelbart på plass lørdag morgen.

– Når vi får en slik beskjed, tar vi det helt seriøst og tar ingen sjanser. Derfor var det nødvendig å evakuere flyplassen så fort som mulig, forklarer Weiss.

Hendelsen blir nå intensivt etterforsket, i påvente av de avgjørende testresultatene som kan gi klarhet i om det var reell fare eller om det hele var en falsk alarm.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.