Birgitte skulle på yoga: Da hun kom ut til bilen sin, ble hun sjokkert av synet

22/12/2023 12:00

Sofie

Nyheter
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Nå vet ikke Birgitte hvordan hun skal komme seg hjem til jul.

I løpet av helgen var det flere forsøk på biltyveri i Egholmparken i Odder, Danmark og den ene bilen endte opp med å bli totalskadd, da tyvene ikke klarte å stjele den og i stedet satte fyr på den.

Bileier Birgitte Jensen oppdaget hendelsen da hun skulle på yoga mandag kveld. Tyvene brøt opp førerdøren og forsøkte å kortslutte bilen ved å trekke ledninger fra panelet under rattet.

Da dette mislyktes satte de fyr på den, noe som resulterte i en totalskade på bilen. Dette skriver mediet Horsens Folkeblad.

Birgitte Jensen, fortsatt sjokkert over hendelsen, sier:

"Jeg kan ikke la være å tenke på hva som hadde skjedd hvis den hadde fått ordentlig tak. Bensintanken var helt full og det var andre biler i nærheten."

Hun jobber som bussjåfør og blir nå utfordret i forbindelse med juleforberedelsene, hvor hun må frakte seg selv, hunden og sønnen til Ringkøbing. Forsikringen hennes dekker ikke en lånebil, og hun kan ikke forvente å se en takstmann før jul.

Det er også meldt om hærverk og forsøk på tyveri av minst tre andre biler i Egholmparken i helgen. Østjyllands politi bekrefter melding om en bil som ble brutt inn og påtent, men de etterforsker saken videre.

Birgitte Jensen håper at gjerningsmennene blir funnet og straffet.

Hun lurer på motivene bak handlingene og understreker at det er dumt å tro at man kan stjele moderne biler ved å kortslutte dem – og å sette fyr på dem etterpå er direkte meningsløst.