One Direction-stjerne døde i natt: falt fra balkong

17/10/2024 08:42

Yvonne

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fansen har samlet seg i sorg etter at Liam Payne fra boybandet One Direction ble funnet død i natt. Video fra få timer før dødsfallet offentliggjøres.

Den 31 år gamle musikeren omkom etter fall fra balkongen på sitt hotellrom i tredje etasje på Casa Sur Palermo Hotel i Buenos Aires i Argentina.

Myndighetene etterforsker nå omstendighetene rundt dødsfallet.

Artisten Liam Payne var en del av det populære boybandet One Direction sammen med Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles og Louis Tomlinson. Bandet ble formet da de deltok i det britiske talentshowet X faktor i 2010, og ble ett av de mest omtalte boybands i verden. Bandet var ett av de største bandene på 2010-tallet med 70 millioner solgte plater og kjente hits som "Story of My Life", "Best Song Ever" og "What Makes You Beautiful". I 2015 bestemte medlemmene seg for å ta en pause.

I likhet med tidligere bandkollega Harry Styles, har Liam Payne hatt en vellyket solokarriere etter at bandet ble oppløst. Tidligere dene måneden deltok han på konserten til sin tidligere bandkollega Niall Horan i Buenos Aires.

Rusproblemer
Musikeren har tidligere vært åpen om sine problemer med avhengighet av rusmidler, og opphold på rehabiliteringssenter.

Omstendighetene rundt dødsfallet natt til i dag, torsdag, er fortsatt uklare og vil bli etterforsket av politiet. Ifølge en uttalelse fra politiet i den argentinske hovedstaden ble de tilkalt til det aktuelle hotellet etter meldinger om " en aggressiv mann som kunne være påvirket av narkotika og alkohol". Avisen Express skriver at en hotellansatt ringte politiet og sa panisk at "han ødelegger hele rommet". Flere kilder, deriblant TMZ, skriver at det var Payne.

Kort tid etter ble han funnet død inne på hotellets gårdsplass, og identifisert ved hjelp av passet han hadde på seg.

Fans og familien i sorg
Nettstedet TMZ offentliggjorde også bilder av den døde 31-åringen, men disse ble fjernet etter kort tid etter massiv kritikk.

I løpet av natten og morgentimene norsk tid har fans samlet seg i Buenos Aires i sorg hvor de også har brutt ut i sang. Sosiale medier fylles også med meldinger i sorg og støtte hvor flere deler eldre bilder og videoer av stjernen.

Payne etterlater den syv år gamle sønnen Bear som han har sammen med sangeren Cheryl Cole. Hans nåværende kjæreste Kate Cassidy hadde forlatt den argentinske hovedstaden få dager tidligere.

"Liam vil for alltid leve i våre hjerter, og vi vil huske ham for hans snille, morsomme og modige sjel. Vi støtter hverandre så godt vi kan som familie og ber om privatliv og rom i denne forferdelige tiden,, sier familien i en uttalelse.

Få timer før dødsfallet postet stjernen denne meldingen på snapchat:

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.