Bruddryktene fortsetter: Bor hver for seg

24/07/2023 12:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det har vært en storm rundt prins Harry (38) og Meghan Markle (41) de siste årene.

Paret kom under ild etter det sjokkerende intervjuet med Oprah Winfrey (69), utgivelsen av Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» og prinsens selvbiografi «Spare». 

Nylig går det rykter om at forholdet mellom dem ikke går så bra. Det helles mer drivstoff på bålet nå. 

«Det påstås at de bor hver for seg etter å ha falt ut med hverandre etter et tøft år», skriver Perez Hilton tirsdag.

Nettstedet viser også til Radar Online, som angivelig hevder at paret nå «bruker tid fra hverandre» i håp om å gjenoppbygge ekteskapet.

En kombinasjon av mislykkede forretningsavtaler, offentlig ydmykelse og konstante krangler med prinsens slektninger gjorde forholdet deres mer urolig, sa kilder. 

- De prøver å finne ut hvor det gikk galt. Harry passer ikke inn i Meghans Hollywood-liv, sier kilden til Radar Online, ifølge Perez Hilton, og legger til at Harry trenger «å finne seg selv».

Prinsen skal angivelig besøke Afrika, som han anser som sitt "andre hjem", for å spille inn en dokumentar i nær fremtid. Han reiser dit alene, så han har kanskje tid til å finne ut av ting.

Paret sa også at de var under ekstremt økonomisk press for å ha råd til en luksuriøs livsstil i California som inkluderte et herskapshus på 14 millioner dollar, samt enorme eiendomskostnader. 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.