Burger King med stor nyhet

26/06/2024 07:58

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå kommer Burger King med noe av en nyhet.

For første gang på 67 år har Burger King forbedret deres mest kjente burger. Nordmenn er blant de første i verden som får smake den nye burgeren. 

Den største forskjellen er at kjøttet er varmere, saftigere og formet med en ny teknikk som forbedrer teksturen. I tillegg kommer den nye Whopperen med et luftigere brød og med mer krydder. Burgeren er som vanlig laget med norsk kjøtt, og fylt med ferske grønnsaker. 

Det skriver Burger King Norge i en pressemelding.

 Vår flammegrillede Whopper er vårt mest ikoniske produkt og en klar favoritt blant nordmenn. De siste årene har vi jobbet hardt med å gjøre burgeren enda bedre. I tillegg til bedre smak og utseende har vi også gjort betydelige investeringer i utstyret på restaurantene. Nå gleder vi oss til å vise frem resultatet, sier Kenneth Lorentzen, norgessjef i Burger King. 

Takket være nytt utstyr i Burger King sine 97 norske restauranter, blir burgerbrødet luftigere og kjøttet serveres varmere. Det er gode nyheter for alle, og kanskje særlig for alle som foretrekker Whopper med ost. På verdensbasis er det den klassiske Whopperen som er mest populær, men i Norge er Whopper Cheese en soleklar favoritt.

Satser på innovasjon 

Den nye Whopperen skal relanseres over hele verden, og Norge er en av de ti første landene på listen. Forbedringen av den ikoniske Whopperen er resultat av et større fokus på gjeste- og smaksopplevelser. Burger King har jobbet med den nye Whopperen i tre år, og det har vært gjennomført smakstester i flere land for å få det beste resultatet. 

 Innovasjon er et stort satsingsområde for oss, og det er viktig for oss å lytte til gjestene våre og være til stede der de er. Hjemlevering vokser, og med denne temperaturøkningen har burgeren bedre forutsetninger for å holde seg varm på veien, sier Kenneth Lorentzen, norgessjef i Burger King. 

Burger King samarbeider med Foodora, Wolt og Delivia for hjemlevering, og er til stede i store deler av landet.

Den nye Whopperen er tilgjengelig på alle Burger King sine restauranter onsdag 26. juni.