Coca-Cola lanserer en helt ny smak: Den er til og med sukkerfri

15/08/2024 09:16

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Vil du smake på den nye varianten?

Liker du brus? Og kanskje spesielt for de sukkerfrie variantene? Da har du sikkert lagt merke til at de gjennom årene har laget en hel rekke varianter.

Blant annet kan du ha vært så uheldig å komme over Coca-Cola-varianter med kirsebær- eller vaniljesmak – eller kanskje til og med deres Zero-variant med smak av vanilje og stekt pepper, som de lanserte i fjor i en begrenset periode.

Coca-Cola har nok en gang vært en tur på det kreative verkstedet, og derfor er de nå klare til å avduke enda en variant.

Pressemeldingen fra Coca-Cola bekrefter et samarbeid med Oreo.

Og fra september vil du dermed kunne kjøpe en sukkerfri Zero-variant med smak av Oreo. Motsatt vil Oreo da lansere en versjon av deres velkjente kjeks med smak av Coca-Cola.

Det meldte selskapene i en felles pressemelding onsdag.

"Vennskapet mellom Oreo og Coca‑Cola er en leken måte å forene våre fanbaser og feire styrken til tilstedeværelse og samhold. Vi gleder oss til å se reaksjonene på kampanjen og håper at fansen vil elske den nye versjonen av to klassikere," sier Eugenia Zalis, markedssjef i Oreo.

Ifølge pressemeldingen skal de nye variantene slippes i 35 land.

Kommunikasjonsdirektør Inger Marie Ingdahl i Coca-Cola Norge forteller til TV 2 at de ikke har planer om å lansere nyvinningen i Norge. Dette samme opplyser kommunikasjonssjef Øyvind Olufsen i Mondelez Norge.

Men kanskje du kan smake den vist du skal reise til utlandet.