Denne is-nyheten troner øverst på listen

29/03/2024 14:00

Sofie

Nyheter
Foto: NTB/Diplom-is
Foto: NTB/Diplom-is
Etter bare en måned har iskremen utmerket seg på markedet.

Etter den første måneden på markedet, er det en iskrem som utmerker seg blant alle nyhetene i år ved å oppnå bemerkelsesverdig popularitet.

Hockeypulver Supersalt fra Diplom-Is har etablert seg som den ubestridte salgsvinneren, og har solgt rundt 50 prosent mer enn de nærmeste konkurrentene på listen over nye iskremer.

– Hockeypulver Supersalt er den mest solgte isnyheten nå, og vi både ser og hører at den blir revet ut av isdisker over hele landet. Det er moro å se at nordmenn er så begeistret, og omfavner en ny og spennende isnyhet med åpne armer, sier Ingrid Vestnes Arntsen, merkevaresjef i Diplom-Is. 

Det skriver NTB.

Denne iskremen, kjent for sin distinkte smak, har vært ekstremt etterspurt siden den ankom frysediskene for nesten fem uker siden, og leder an som det mest populære valget blant årets iskreminnovasjoner.

I tillegg til Hockeypulver Supersalt, har også en gammel favoritt gjort et comeback og fanget iskremkjøpernes oppmerksomhet.

Splitt, en kjær klassiker fra 80-tallet produsert av Diplom-Is, har vist seg å være den nest mest populære iskremen etter Hockeypulver Supersalt, markert som det eldste produktet Diplom-Is noen gang har gjeninnført fra sitt historiske sortiment.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.