DNB med gledelig nyhet til nordmenn

12/07/2024 11:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Nå kommer de med gode nyheter.

DNB kunngjør i en pressemelding at de vil lansere Apple Pay for sine kunder, inkludert tidligere Sbanken-kunder som mistet tilgangen da DNB overtok banken. Det skriver DinSide.

"Vi vil at alle kundene våre skal kunne betale med mobilen på en enkel og trygg måte. Derfor er vi veldig glade for å jobbe med Apple slik at vi snart kan tilby kundene våre å betale sømløst i butikk og på nett med ApplePay," uttaler Maria Løvold, konserndirektør for personmarkedet i DNB, i pressemeldingen.

Banken opplyser at Apple Pay-integrasjonen vil være tilgjengelig innen årets slutt.

Tidligere denne uken ble det også kjent at EU og Apple har inngått en avtale om kontaktløs betaling. Dette vil gjøre det mulig for europeiske konkurrenter å bruke Apples tæppeteknologi mer effektivt og integrere den i sine applikasjoner på iPhone.

"Nå vil konkurrenter kunne konkurrere effektivt med Apple Pay for mobilbetalinger med iPhone i butikker. Dette gir forbrukerne et større utvalg av trygge og innovative mobillommebøker å velge mellom," sier EUs antitrustsjef Margrethe Vestager.

Apple har åpnet for at tredjeparter kan benytte Apple Pay, noe som avslutter en fire år lang etterforskning som kunne ha resultert i en betydelig bot for teknologigiganten.