Døde på jobb - ble funnet fire dager senere

05/09/2024 20:00

Yvonne

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 60 år gammel amerikansk kvinne døde på kontoret i storbanken Wells Fargo Bank, men ble først funnet fire dager senere.

Det er litt av en tragedie som har sett dagens lys i USA etter at en kvinne døde på sitt kontor i en av USAs største banker. Det skriver flere medier, blant dem USA Today.

Denise Prudhomme (60) kom på jobb på kontoret i storbanken Wells Fargo i delstaten Arizona klokken 07 om morgenen fredag 16. august i år, bekrefter Tempe Police Department.

Men hva som skjedde etter det, er fortsatt usikkert. Det eneste politiet foreløpig vet med sikkerhet er at hun ikke hadde kontakt med noen før hun ble funnet og erklært død fire dager senere.

Ble funnet etter fire dager
Ifølge lokalmediet K12 News hadde noen ansatte i andre etasjer i bygget klaget på sterk lukt. Det førte til en jakt på kilden til lukten. Ved 17-tiden tirsdag 20. august ble Denise funnet ved skrivebordet inne på sitt eget kontor i bygningen. Brannvesnet og politiet som ble tilkaldt, kunne konstatere at hun hadde vært død i lengre tid.

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt, men de er i gang med å etterforske dødsårsaken. 

Kilder har fortalt at Denise Prudhommes kontor lå et stykke vekk fra hovedgangen, noe som kan forklare hvorfor hun ikke ble funnet før. Samtidig opplyses det at mange av bankens ansatte jobber hjemme, så det ikke er så mange ansatte på kontoret.

Bygningen har imidlertid vakthold 24 timer i døgnet, med vektere som patruljerer kontorlokalene jevnlig. De har tilsynelatende ikke oppdaget noe.

Kondolanser
I kjølvannet av dødsfallet ga Wells Fargo følgende uttalelse til pressen.

"Vi er dypt berørt av tapet av vår kollega, Denise Prudhomme. Våre tanker går til hennes familie og kjære, og vi er i kontakt med dem for å sikre at de får god støtte i denne vanskelige tiden. Vi er forpliktet til å ivareta sikkerheten og trivselen til våre ansatte, og rådgivere er tilgjengelige for å støtte alle ansatte som er berørt av denne hendelsen", heter det.

Banken har også uttalt at de vil gjennomgå sine rutiner etter hendelsen.