Ekspert uttaler: Du bør aldri gjøre dette på et jobbintervju

05/12/2023 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eksperten avslører hva du aldri bør gjøre på et jobbintervju.

Nolan Church, tidligere rekrutterer for Google og DoorDash og nåværende administrerende direktør i Continuum, delte en avgjørende innsikt som kan forbedre enhver jobbsøkers forberedelse til jobbintervju betydelig.

Og det er mange gode råd å få.

Ifølge Church er det en stor feil når kandidater møter opp på jobbintervju uten å ha gjort leksene sine. Han påpeker at det er åpenbart når disse menneskene ikke kjenner selskapet eller rollen de intervjuer for.

Nolan Church sitt råd til jobbsøkere er å bruke tid på å gå gjennom selskapets nettside og LinkedIn-side før jobbintervjuet starter.

Han legger heller ikke skjul på at det er viktig å forstå bedriftens mål og oppdrag og vurdere hvilke konkrete sider ved stillingsbeskrivelsen som vekker interesse.

Han anbefaler også å finne ut hvem som skal gjennomføre jobbintervjuet og undersøke deres faglige bakgrunn på LinkedIn.

Dybdetenkning og et dypere nivå av spørsmål kan bevise at du virkelig har gjort din due diligence og at du både er interessert i muligheten og lykkes med den.

Nolan Church understreker i samme slengen at dette er ytterligere et bevis på at du vil gjøre det bra i jobben om du får det. Nolan Churchs innsikt er en verdifull påminnelse til alle jobbsøkere om at et vellykket jobbintervju krever mer enn bare å møte opp.

Det krever nøye forberedelser og en genuin interesse for bedriften og rollen du søker på. Ved å følge dette rådet kan arbeidssøkere øke sjansene for ikke bare å gjøre et godt inntrykk, men også sikre jobben.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.