En vakker fisker fanget en gigantisk karpe på over 30 kilo. Bildet med fisken har blitt en hit

09/05/2024 08:26

Henrik R

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et bevis på at kvinner også behersker fiskestangen er Rebeka Szabó.

En av verdens mest kjente kvinnelige fiskere lyktes med å fange den største karpen i sitt liv – en gigant på over 30 kilo.

Den berømte karpefiskeren har i flere artikler og videoer understreket at antallet og størrelsen på de fangede karpene på fisketurer vanligvis er sekundært, men denne gangen vil hun helt sikkert glede seg over fangsten.

Den gigantiske karpen fra en kroatisk innsjø

Den ungarske fiskeren legger til at det er vannets utfordringer, skjønnheten ved fiskestedet eller fellesskapet med dem hun fisker med, som gjør hver dag ved vannet uforglemmelig. Men denne gangen oversteg majesteten av hennes enorme fangst helt klart alt annet.

"Nylig deltok jeg i en fisketur til Kroatia, hvor det aldri falt meg inn at jeg ville starte fiskeåret i februar med en så praktfull og stor karpe," fortalte Rebeka Szabó til magasinet Pecaverzum.

Det var den andre dagen av "Balkan-misjonen" ved Tribalj-reservoaret, da en bittmelder plutselig gikk av.

Det var starten på et av de mest minneverdige øyeblikkene i hennes fiskekarriere, som hun ikke vil glemme med det første.

"Det var et øyeblikk jeg ikke kunne ha forestilt meg i mine villeste drømmer. Jeg endte opp med å fange en av de største karpene i innsjøen!" sa hun, selv om hun ikke visste det før helt ved kampens slutt.

"Jeg anet at den ikke ville være liten, men denne fisken var enda større enn i alle mine drømmer," sa Rebeka.

Tilbake til Tribalj-innsjøen

Da alle tilstedeværende så fisken på matten, hvor den strakk seg både i lengden og bredden, ble det klart hvor stor karpen egentlig var. Og så kom tiden for å veie den fangete fisken, hvor tallet på vekten viste 30,75 kilo!

"Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg, men jeg tror at de øyeblikkene vi opplevde der sammen med laget, og denne erindringen vil forbli hos meg for alltid," fortalte den entusiastiske fiskeren. I år planlegger Rebeka flere fisketurer og vil til og med tilbringe en uke ved Tribalj-innsjøen igjen.

Fotografiet av fiskeren med den enorme karpen har naturligvis fanget fiskerverdenens oppmerksomhet.

For eksempel har et bilde på hennes egen sosiale medieprofil samlet over 1000 likerklikk.

Fiskeren har også oppnådd ytterligere popularitet på andre sider på sosiale medier.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.