Etter bråket i sommer: Nå snakker Gjert Ingebrigtsen ut

03/10/2023 13:36

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå snakker han ut.

Familien Ingebrigtsen har i flere år delt sine oppturer og nedturer på de fem sesongene av NRKs realityprogram «Team Ingebrigtsen».

Serien var en stor suksess, og tallene slo alle rekorder, med noen episoder som nådde mer enn 1 million seere.

Brødrene Filip, Henrik og Jakob er blant landets fremste friidrettsutøvere. Sistnevnte viste at det var få som kunne måle seg med ham på løpebanen.

Brødrene ble tidligere trent av faren, Gjert Ingebrigtsen (57), men det antas at han fikk sparken i februar i fjor og kuttet alle bånd.

Det har ført til at det nylig har vært uro i familien, og forholdet mellom Gjert og hans tre sønner beskrives som anstrengt.

Bakgrunnen for isfronten som lenge har preget familien er ikke offentlig kjent.

For en uke siden giftet Jacob seg med sin utkårede, Elizabeth Asserson, i Bragernes kirke i Drammen. Pappa Gjert var ikke til stede.

Samme dag som bryllupet delte løpetreneren en kryptisk melding på sosiale medier, som raskt ble slettet.

Årets friidretts-VM i Budapest skapte mye støy utenfor idretten. Gjert er trener for Narve Gilje Nordås, men Ingebrigtsen fikk ikke akkreditering under mesterskapet.

Denne mandagen deltok de to på et møte med Friidrettsforbundet på Olympiatoppen i Oslo.

Her kunne de ha lufte sine tanker om sesongen som har gått og hva som er viktig for Gilje Nordås når de ser frem mot den kommende OL-sesongen.

Gjert sa til TV 2 at han håpet støyen rundt familien hans kunne løses før OL i Paris.

– Jeg kan leve med hva som helst så lenge det er komfortabelt for Narve. Og at han på en måte er trygg på at han får de beste rammebetingelsene man kan tilby, sier Ingebrigtsen til TV 2.

Dette er det første intervjuet Gjert har gitt etter VM.

– De familiære sakene skal ikke og kan ikke vi ha noe med. Det må de eventuelt løse opp i selv. Hvordan de kommuniserer internt i familien må de ordne opp i selv, sa sportssjef Slokvik forrige uke til TV 2.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.