Etter skilsmisse: Nå uttaler Britney Spears seg

22/08/2023 07:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå uttaler hun seg om bruddet.

Forrige uke kom det frem at popikonet Britney Spears og ektemannen Sam Asghari skal skilles etter bare 14 måneders ekteskap. Dette ble rapportert av flere utenlandske medier, inkludert The Sun.

Nå har Britney Spears tatt til Instagram for å snakke om skilsmissen. Her forteller hun sine 42,1 millioner følgere at hun er sjokkert på toppen av det hele, siden hun og Sam Asghari har delt de siste seks årene av livet sammen.

"Som alle vet er ikke jeg og Hesam (Sam Asghari, red.) sammen lenger. Seks år er lenge å være sammen med noen, så jeg er litt sjokkert," skriver Britney innledningsvis i innlegget og fortsetter.

«Jeg er ikke her for å forklare hvorfor, for ærlig talt er det ingen som vet. Men jeg orket ærlig talt ikke smerten lenger. Jeg har spilt sterk altfor lenge. Instagrammen min kan virke perfekt, men den er langt fra virkeligheten, og jeg tror vi alle vet det. Jeg ville elske å vise følelsene og tårene mine om hva jeg virkelig føler, men av en eller annen grunn har jeg alltid måttet skjule svakhetene mine."

Dermed er ikke årsaken til deres skilsmisse avslørt ennå, men ryktene sier at utroskap spilte en rolle. Sam Asghari siterte "ekteskapelige forskjeller" som sin grunn til å avslutte forholdet, ifølge TMZ.

Han oppførte også separasjonsdatoen deres som 28. juli 2023. Flere kilder har også anklaget Britney for å være utro mot ham, selv om hun ikke selv har avkreftet eller bekreftet det.

"Britney og Sam har gått fra hverandre. Hun er fast bestemt på at hun ikke har vært utro. De to har ikke vært sammen på en stund, og det tok endelig slutt etter en stor eksplosjon," sa en innsider til ET Online onsdag.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.