Finnes på nesten alle bad: Når du smører det på bilvinduet, forsvinner duggen

18/10/2023 05:00

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du finner ut hvor effektivt det er, vil du gjøre det samme.

I de fleste husholdninger finner du barberskum på badet, da det er et uunnværlig verktøy for barbering.

Men visste du at denne vanlige husholdningsgjenstanden kan tjene et annet formål som kan redde deg fra duggete bilvinduer?

Duggede bilvinduer kan være en skremmende opplevelse for enhver bilist, spesielt når de oppstår fra innsiden. Men det er her barberskummet kommer inn som en praktisk redningsmann.

Det enkle trikset er å smøre litt barberkrem på en klut og deretter tørke av vinduet. Det krever bare barberskum og et øyeblikk av tiden din. Resultatet?

Et usynlig beskyttende lag av barberskum på glasset. Dette laget av barberskum forhindrer effektivt vann i å kondensere på glasset, og eliminerer dugg.

Bare prøv å puste inn mot vinduet - du vil oppdage at duggproblemet er borte. I tillegg kan denne metoden forhindre at frontruten fryser fra innsiden i kalde værforhold, da vannet ikke har en sjanse til å danne is.

Det er en enkel, rimelig og effektiv måte å holde bilvinduene duggfrie på. For best resultat anbefales det å behandle alle bilvinduer fra innsiden med barberkrem.

Dette lille, men geniale trikset er en praktisk måte å sikre klar sikt i alle værforhold. Prøv det neste gang vinduene dugger, og du vil bli overrasket over resultatene.

Nedenfor kan du se hvor effektivt dette trikset er.