Forferdelig hendelse på norsk ferieparadis: Fire mennesker døde

14/02/2024 08:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tragisk episode har nettopp utspilt seg på det norske ferieparadiset.

År etter år er Hellas øverst på lista når man ser på hvor nordmenn aller helst vil når de må trekke ut kontakten en stund. Den er kjent for sine vakre hvite bygninger og ikke minst det klare blå vannet. Men for øyeblikket er det ikke de attraktive omstendighetene som tiltrekker omverdenens oppmerksomhet. 

I en tragisk hendelse i en forstad til Athen skjedde en skyting mot et rederi. SE & HØR skriver det. 

Skytingen har ført til at fire personer har mistet livet, inkludert selskapets eier.

Politiet har bekreftet overfor Reuters at den antatte gjerningsmannen var en ansatt som var misfornøyd med sin arbeidssituasjon. Den personen endte opp med å barrikadere seg inne i selskapets bygninger under skytingen før han senere ble funnet død med drapsvåpenet ved sin side.

Politiet har foreløpig ikke gitt flere detaljer om de andre ofrene for skytingen. Denne forferdelige hendelsen har sjokkert hele lokalsamfunnet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.