Tragisk dødsfall: Nå må trener og spillere avhøres

31/01/2024 05:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Saken om Sheffield United-spiller Maddy Cusack, som ble funnet død i september i fjor, får nå et nytt kapittel der klubbens trener og spillere vil bli avhørt.

En tragisk sak i engelsk fotball får et nytt kapittel.

Det sendte rystelser gjennom engelsk fotball da den 27 år gamle Sheffield United-spilleren Maddy Cusack ble funnet død i september.

Politiet fant det ikke mistenkelig, men klubben valgte likevel i november å åpne en ekstern gransking av dødsfallet basert på en forespørsel fra familien.

Tilbake i desember opplyste klubben i en pressemelding at det ikke var funnet bevis for at det var begått noe galt i saken, og det så ut til at saken endelig ville bli avsluttet.

Beskylte treneren

Maddy Cusacks foreldre ga imidlertid ikke opp, og anklaget klubbtrener Jonathan Morgan for å ha forårsaket Cusacks død, ifølge The Athletic. De hevder blant annet at han kalte henne «en psykopat» og at han kommenterte Cusacks vekt.

De har derfor tatt kontakt med det engelske fotballforbundet (FA), som nå har valgt å åpne en ny etterforskning, der Jonathan Morgan vil bli avhørt samtidig som spillerne også vil være i det varme setet.

Det skriver The Athletic.

Jonathan Morgan ble suspendert under den innledende etterforskningen, men returnerte til stillingen som hovedtrener i begynnelsen av januar.

Og han blir værende på søndag når Sheffield United møter Southampton til tross for den nye etterforskningen som er satt i gang.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.