Forferdelig opplevelse på stranden: 34 år gammel mor drept av lynet mens hun var på familietur

17/11/2023 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: X/Privat
Foto: X/Privat
En trist opplevelse utspilte seg nylig på stranden.

En tragisk hendelse utspilte seg på en strand i Cartagena, Colombia, der en 34 år gammel tobarnsmor, Froilanis Maireth Rivas Roman, mistet livet etter å ha blitt truffet av lynet.

Froilanis, som var på familieferie, var på stranden under et tordenvær da ulykken inntraff. Overvåkingskameraer fanget det skremmende øyeblikket da Froilanis ble truffet av et kraftig elektrisk støt og umiddelbart falt om.

En annen strandgjester i nærheten kjente også sjokket, men ser ut til å ha unngått lynets fulle kraft.

Dette er skrevet av Daily Star.

Sjokkerende mobiltelefonopptak tatt av lamslåtte strandgjengere viser Froilani som ligger flatt på ryggen, omgitt av havet.

I det private opptaket legger ikke en strandgjenger skjul på at det er helt forferdelig: "Hun er død. Lynet drepte henne på stedet. De kan ikke røre henne".

Og selv om Froilanis overlevde det umiddelbare lynnedslaget, fikk hun hjertestans og døde mens ambulansen kjørte henne til sykehuset.

En talsperson for byens ordførerkontor var også dypt trist over den tragiske hendelsen: "De prøvde å gjenopplive henne i 45 minutter. Så ble hun erklært død".

Men selv om opplevelsen har satt sine dype spor, lå den tragiske hendelsen på lur i horisonten lenge. Timer før hennes død, hadde Cartagenas risikostyringskontor utstedt et alvorlig værvarsel og advart innbyggerne om å ta forholdsregler.

Lokale tjenestemenn sa i samme rapport at den venezuelanske statsborgeren Froilanis ble truffet etter at badevaktene hadde beordret badegjestene til å forlate området.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.