Frank Løke avslører brudd

27/05/2024 10:19

Sofie

Nyheter
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Nå deler han triste nyheter.

Frank Løke og Helén Oterhals har valgt å gå hver til sitt, avslører Løke i en melding til Nettavisen.

– Helén og jeg har holdt sammen for denne turen. Støtten hennes har vært avgjørende. Vi har bestemt at vi ikke fortsetter som kjærester, men som veldig gode venner. Uten at det er noe dramatikk i det.

Løke og Oterhals holdt sammen mens han besteg Mount Everest for andre gang. Det skriver Nettavisen.

Opprinnelig planla han å nå toppen uten oksygentilførsel, men etter sterk oppfordring fra sherpaene og eldstedatteren Ada, bestemte han seg for å bruke oksygenmaske på det siste stykket.

På Instagram skriver Oterhals at hun ikke ville vært foruten opplevelsen av å delta i Løkes reise mot å bestige Mount Everest.

Hun uttrykker sin glede over å ha stått støtt ved Løkes side, selv om det var utfordrende å vente alene i kulden. Oterhals forteller at hun er sterkere nå og ser frem til livet og alt det har å by på.

Tidligere har Løke uttalt til Nettavisen at han og Oterhals har vært ekstremt tett på hverandre siden starten av reisen. De har sett hverandre på sitt beste og sitt verste.

Oterhals avslutter sitt innlegg med å fortelle at Løke skal på nye eventyr, mens hun skal finne sine egne veier. Hun takker Løke for reisen.