«Go'morgen»-vert drikker sin egen urin

14/08/2023 17:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vil du drikke din egen urin?

I dagens program av 'Go' morgen Danmark' på TV 2 utfordres Adam Duvå Hall og Ida Wohlert på en litt annen måte.

I forbindelse med at Andreas Mogensen skal ut på et seks måneder langt oppdrag i verdensrommet, som starter 25. august, er det et annet tema på programmet.

I programmet kan du se et helt spesielt vannrenseanlegg som skal være med i rommet. Vannbehandlingsanlegget som må inkluderes kan omdanne avløpsvann og for eksempel urin til drikkevann.

Fredag ​​leverte vertene inn en urinprøve «av varierende størrelse» for å få dem omgjort til drikkevann.

Det forklarer David Guldager i programmet. Han forklarer at urinen kjøres gjennom en rensedel, hvor urinen trekkes ut av vannet, og vannet blir deretter renset for salt og annet som er i det.

Fredag ​​leverte både David Guldager, Ida Wohlert og Adam Duvå Hall inn en urinprøve av 'varierende størrelse', som beskrevet i programmet.

Det skal Adam Duvå Hall og Ida Wohlert nå få smake på. Vertene starter med å lukte på prøvene og finne ut at de ikke kan lukte noe – altså akkurat som om du lukter et glass vann.

Ida Wohlert utbryter overrasket: «Det smaker helt rent vann».

Adam Duvå Hall er også svært overrasket, og hadde forventet at han skulle smake noe som ville smake 'kjelleraktig'.

Kommentarene har strømmet på til innlegget, der meningene om dagens innslag om vannbehandlingsanlegget og 'smaksprøven' er delte.

«Imponerende hva du kan lokke TV-verter til», skriver en, mens en annen skriver: "Veldig merkelig.."

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.