IKEA lanserer nytt konsept

06/07/2024 09:35

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et helt nytt konsept fra den svenske møbelgiganten er på trappene.

København er klar til å ta imot et helt nytt konsept lansert av IKEA. 17. august yrer det av liv på plassen foran den nyåpnede avdelingen på Dybbelsbro når IKEA arrangerer et stort loppemarked.

Det skriver B.T.

Med plass til 50 torghandlere, vil det være mange muligheter til å gjøre et godt kjøp for hjemmet. Varehussjef Fatima Gustafsson forklarer til KøbenhavnLIV at initiativet stammer fra en lidenskap for resirkulering:

"Vi vet at københavnere elsker resirkulering, og det gjør vi på IKEA også. Et loppemarked er en flott mulighet til å rydde ut stash og gi den videre til andre som kan nyte ting enda mer."

Målet med loppemarkedet er klart: Fremme gjenvinning og bærekraft. IKEA ønsker å skape en plattform der både selgere og kjøpere kan møtes i en felles interesse for resirkulering og å finne nye eiere av brukte varer.

Alle inntekter fra bookingboder vil gå i sin helhet til veldedige samarbeid.

Københavnere har kunnet handle på IKEA siden 2023 i varehuset på Dybbelsbro, og den svenske kjeden holder også til i Gentofte og Taastrup på Sjælland.

I begynnelsen av 2024 gjorde IKEA et strategisk grep ved å senke prisene på flere av sine produkter globalt etter at en periode med inflasjon hadde tvunget prisene opp.

Og nå lanserer IKEA et nytt konsept med fokus på resirkulering, så merk av i kalenderen 17. august og stikk innom Dybbelsbro for å oppleve IKEAs nye loppemarked.