Ingen har sett Celine Dion siden hun ble syk: Nå har de første bildene dukket opp

02/11/2023 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den alvorlig syke sangeren har nå blitt sett offentlig for første gang på måneder.

Etter en lang periode borte fra rampelyset er den internasjonale sangeren Céline Dion tilbake på publikums radar.

I desember i fjor kunngjorde den 55 år gamle artisten at hun hadde fått diagnosen «stiv person-syndrom», en sjelden nevrologisk tilstand som resulterer i muskelspasmer og stivhet i kroppen.

Siden diagnosen har Dion holdt en relativt lav profil, noe som har bekymret hennes mange fans. Derfor var det en hyggelig overraskelse da den kanadiske stjernen plutselig dukket opp offentlig på en ishockeykamp i Las Vegas.

Under arrangementet ble Céline Dion møtt av Canadas visepresident for hockey, Chantal Machabée, som delte noen hjertevarme bilder av møtet på Instagram-kontoen sin.

Iført et hvitt antrekk smilte Dion på bildene, gledet fansen hennes og understreket ønsket om å holde seg aktiv og delta på arrangementer når helsen tillater det. På Instagram delte Machabée bildene sammen med bildeteksten:

"Vi hadde et hyggelig besøk under kampen i Vegas i går. Tusen takk Céline Dion for generøsiteten din. Hele teamet var glade for å møte deg og familien din."

Sangeren har bodd i Las Vegas og jobbet i underholdningsindustrien i mange år.

Hennes dedikasjon til å fortsette å prestere og hennes besluttsomhet er tydelig når du tenker på at hun fortsatt jobber med å gjenvinne kontrollen over kroppen sin mens hun modig kjemper mot "stiv person-syndrom."