Jysk hopper på vognen: Nå blir det helt annerledes

24/08/2024 20:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Jysk hopper på vognen.

Jysk er en internasjonal boliginnredningskjede med skandinaviske røtter, som gjør det enkelt å møblere alle rom i alle hjem så vel som hagen.

Med over 3400 butikker og nettbutikker i 48 land har Jysk alltid et godt tilbud og kompetent service i nærheten, uansett hvordan kundene ønsker å handle.

Gründer Lars Larsen åpnet sin første butikk i Danmark i 1979, og i dag sysselsetter Jysk 31.000 personer.

Selv om Jysk har etablert seg som et dansk merke siden 1979, fortsetter de fortsatt å utvikle seg.

Sengetøy, laken, putevar og nå ferdige gardiner. Jysk jobber strategisk for å redusere bruken av plast i emballasjen.

I løpet av de siste årene har en overgang fra plastemballasje til papptape redusert bruken av plast betydelig i flere produktgrupper. Nå hopper også neste kategori om bord på pappbølgen.

Dette skriver Jysk i en pressemelding.

Ved å endre emballasjen fra plast til papp på ferdige gardiner sparer Jysk rundt 78 tonn plast hvert år. Forbedringen er allerede innført på alle gardinundergrupper i alle Jysk-butikker rundt om i verden – unntatt snorgardiner.

– Hovedårsaken til denne endringen er å redusere bruken av plast, og 78 tonn er en ganske betydelig reduksjon, sier Lene Østerberg, Kategorikjøper i Jysk, og fortsetter:

"Med den nye emballasjen ser du også fargene på produktene tydeligere, noe som vekker mer oppmerksomhet. Tilbakemeldingene fra våre kollegaer i butikkene er at det ser pent ut og gir et mer enhetlig inntrykk sammen med pappbåndet på andre produktgrupper."

Plastemballasjen kan fortsatt sees i en periode til alle produkter med gammel emballasje er solgt. Jysk ser for tiden også på å optimalisere emballasjen for andre gardingrupper.