JYSK slår GUINNESS WORLD RECORDS™-rekord

26/01/2024 20:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter et godt år er det flere gode nyheter for JYSK: De er nå innehavere av en GUINNESS WORLD RECORDS™-tittel.

Med en sterk forpliktelse til kvalitet og dedikasjon til detaljhandel, har JYSK gjennom årene bygget en imponerende virksomhet med et imponerende rykte.

Dette resulterte i en rekordomsetning i 2023. Nå har JYSK satt rekord igjen - men dette er bare en litt annen rekord. De har faktisk slått en GUINNESS WORLD RECORDS™-rekord.

Det skriver JYSK i en pressemeddelelse

Rekorden ble satt 18. januar 2024 under et landsdekkende handelsmøte hvor det ble lagt opp til en morsom og utfordrende aktivitet for å styrke lagånden.

Ved å konstruere verdens lengste puterekke på Tempodrom i Berlin, sikret JYSK seg en GUINNESS WORLD RECORDS™-tittel.

Christian Schirmer, landsdirektør for JYSK Tyskland, sa: «Etter fjorårets rekordomsetning ønsket vi å ta sjansen på å sette enda en rekord sammen. Med dette rekordforsøket ønsker vi å vise at vi i JYSK ikke kjenner noen begrensninger og at alt er mulig når du bestemmer deg for det."

For å få GUINNESS WORLD RECORDS™-sertifikatet, måtte 1535 puter ordnes i en uavbrutt rad på 464 meter uten kryssninger. Med 100 aktivt deltakende JYSK-ansatte ble rekordforsøket gjennomført på rundt 40 minutter.

Seyda Subasi-Gemici, GUINNESS WORLD RECORDS™ dommer, var til stede og godkjente rekorden etter en nøye inspeksjon.

Hun kommenterte: "Det var veldig gøy å følge JYSK-teamets forsøk på å oppnå rekorden. Alt fulgte våre strenge regler og jeg er glad for å kunne overrekke JYSK det verdifulle GUINNESS WORLD RECORDS™-sertifikatet."

Sertifikatet, som i fremtiden vil bli holdt ved JYSKs regionale hovedkontor i Handewitt, Nord-Tyskland, markerer en imponerende prestasjon for selskapet og styrker samtidig samholdet blant de ansatte.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.