Kan det være deg? Disse Supertrekning-millionærene har ikke svart på telefonen

29/09/2024 13:20

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Noen har nettopp vunnet millioner – men vet det ikke.

Lørdag kveld ble 34 nye Lotto-millionærer trukket ut i årets andre Supertrekning, men to av dem har fortsatt ikke tatt telefonen.

Supertrekningen fant sted i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, der seks personer ble nye millionærer. Alle de nybakte Supertrekning-vinnerne fikk oppringning fra Telefonen fra Hamar lørdag kveld, men ikke alle svarte.

Fem personer lot være å svare i første omgang, men tre av disse tok kontakt søndag. Nå gjenstår det kun to millionærer som fortsatt ikke har besvart oppringningen.

Det vil bli gjort nye forsøk på å kontakte de to vinnerne mandag. Det skriver Norsk Tipping.

Vinnerne som fortsatt ikke har tatt telefonen:
  • Mann fra Oslo

  • Mann fra Gran i Innlandet

Hvorfor det er viktig å få tak i vinnerne

Hovedgrunnen til at vi ønsker å komme i kontakt med de ferske Lotto-vinnerne er å forsikre Norsk Tipping om at de er klar over gevinsten. De vil gjerne gratulere dem personlig og gi nødvendig informasjon om hvordan premien utbetales, samt håndtering av premien på deres konto.

Ved større premier, som i dette tilfellet, tilbyr dem også rådgivning både økonomisk og juridisk gjennom vårt samarbeid med Advokatfirmaet Dehn.

Fakta om Supertrekning

Supertrekningen gir et ekstra stort antall Lotto-millionærer og gjennomføres fire ganger i året: til påske, sommer, høst og jul. Det spesielle med disse trekningene er at man ikke trenger riktige tall for å vinne.

Vinnersjansen avhenger av antall rekker spilt siden 24. juni, og sjansen for å vinne i Supertrekningen er omtrent 1:5,5 millioner per rekke.

Supertrekningen er alltid en bonus i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen, noe som gir flere sjansen til å bli millionær.