Kinogjester i sjokk: Vrimler av rotter

17/02/2024 05:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kinosalen vrimlet av rotter.

Claire Bermingham og vennene hennes besøkte nylig Odeon Maidstone Cinema for å se den nye filmen "The Colour Purple".

Filmkvelden deres ble imidlertid et skikkelig mareritt da de oppdaget «massevis» av rotter som kravlet rundt i den luksuriøse kinosalen og spiste sølt popcorn, selv i koppholderne.

Noen fra kinoen trodde at andre virksomheter i Lockmeadow Entertainment Centre også kunne ha rotteproblemer, sannsynligvis på grunn av nærheten til elven Medway og de mange spisestedene i området.

Denne påstanden ble imidlertid avvist av en talsperson fra kommunen, ifølge Mirror.

"Det var mange rotter [...] Vi kom litt tidlig, så vi åpnet dørene og så dem over stolene og i koppholderne,” sier hun og legger til:

– Vi kunne se rottehaler stikke ut og feller overalt. Vi dro og snakket med en manager fordi jeg ikke ønsket å bli der inne. Jeg spurte om vi kunne se en annen film hvis en ikke hadde startet, men vi ble fortalt at problemet var med alle skjermene.

En talsperson for Odeon uttalte følgende:

"Vi er klar over problemet på Odeon Maidstone som har påvirket kinoen sammen med andre enheter i Lockmeadow Leisure Complex. Kinoen har en 5-stjerners hygienevurdering og utfører omfattende og regelmessige rengjøringsoppgaver," sier talsmannen, som lovet å løse rotteproblemet så snart som mulig. Men Claire insisterte på at kinoen må forbli stengt til den er løst.

"Jeg har jobbet med helse og sikkerhet på arbeidsplassen, så jeg kjenner sykdommene de bærer," sa hun og la til:

– De skal ikke ha åpent, spesielt ikke når skoleferien og halvsesongen nærmer seg. Jeg er fortsatt litt sjokkert over hele greia.

Til tross for Odeons uttalelser om at problemet ikke bare var spesifikt for kinoen deres, var en talsperson for Maidstone Borough uenig.

– Kommunen tar denne saken svært alvorlig og har vært i kontakt med Odeon angående disse varslene, sier de.

– Kommunen er kjent med at Odeon har et skadedyrsystem som jevnlig gjennomgås og er i samsvar med bransjestandarder. Odeon har også tatt konkrete tiltak for å håndtere problemet. Denne rapporten har blitt bekreftet å være begrenset til områdene administrert av Odeon, og det er ingen indikasjoner på noen problemer andre steder i lokalene til Lockmeadow Entertainment Centre, la de til.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.