Kongehuset sendte ut en forespørsel: Nå er mysteriet med Askepott løst

17/10/2023 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det tok ikke lang tid før skoens eier ble funnet.

Kongehuset la ut en uventet ransaking da en gullfarget stilett ble etterlatt etter prins Christians flotte 18-års-gallabord på Christiansborg slott.

Nå er det imidlertid offisielt hvem som har mistet skoen til bursdagen. I et innlegg på de kongeliges offisielle Instagram-profil kom kongehuset med en humoristisk forespørsel med spørsmålet: «Er det Askepott som glemte skoen sin i går kveld?»

Det viste seg at Askepotts identitet for år 2023 er Anne-Sofie Tørnsø Olesen fra Stenløse.

18 år gamle Anne-Sofie tok tak i arrangementet og bestemte seg med et smil for å legge stiletten bak seg som en del av sin egen eventyravslutning på kvelden.

SE & HØR skriver det. Anne-Sofie grep en eventyrlig sjanse som hun aldri ville få igjen.

"Jeg syntes det var litt gøy selv, og jeg snakket med familie og venner om det på forhånd og de ble enige om at jeg skulle gjøre det. Det er en sjanse du ikke får igjen."

Anne-Sofie var imidlertid litt bekymret for om hun ville tråkke kongehuset på tærne med sin lille gimmick.

Hun var litt bekymret for at hun skulle tråkke kongehuset på tærne ved å la skoen ligge, men det var absolutt i beste mening hun gjennomførte sin lille gimmick, understreker hun.

Selv om prins Christian, som var kveldens hovedperson, ikke vil legge ut på en lang reise med skoen for å finne sin utkårede, inviterer kongehuset eieren, Anne-Sofie, til å henvende seg for å hente den.

Hun har imidlertid ennå ikke bestemt seg for om hun har tenkt å reise tilbake til slottet for å hente stiletten sin.

"Hvis de bare kaster den, vil jeg nok gjerne ha den tilbake. Det er et minne fra en flott kveld."

Selv om Anne-Sofie ikke ble sittende ved et bord med kjendiser eller kongelige, nøt hun kvelden og ble spesielt imponert over prinsens åpenhet og varme overfor sine gjester.