Meghan Markle skaper stor bekymring i det britiske kongehuset: Hvor er den?

13/10/2023 08:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spesielt prins William er bekymret ettersom han mangler svar på et viktig spørsmål.

Prins William bekymret for Dianas manglende juveler: Er Meghan Markle involvert? Prins William er angivelig bekymret for hvor noen av prinsesse Dianas juveler befinner seg.

Denne bekymringen kommer i kjølvannet av at Meghan Markle, hertuginne av Sussex, ble sett flere ganger uten forlovelsesringen sin, som også inneholder diamanter fra Dianas smykkekolleksjon.

Meghan Markle har tidligere vært i sentrum for kontroversen i det britiske kongehuset, og nå er det prins William som uttrykker bekymring.

Meghan fikk sin forlovelsesring av prins Harry, og ringen ble designet med to store diamanter fra prinsesse Dianas smykkekolleksjon.

De siste månedene har Meghan blitt sett uten ringen, noe som har ført til spekulasjoner. Det skriver Expressen.

Ifølge en kilde nær den britiske kongefamilien er prins William bekymret for hvor diamantene befinner seg. "Å ikke vite hvor de er plager William," sier kilden.

Dette har ført til ytterligere spekulasjoner om Meghan Markle har en rolle i de savnede diamantene. Designet på ringen inkluderer tre diamanter: en stor diamant fra Botswana og to mindre diamanter fra prinsesse Dianas smykkekolleksjon.

Meghan Markle har tidligere uttalt at det er viktig for henne at prinsesse Diana er en del av livene deres gjennom denne ringen.

Ingen vet sikkert hvor ringen er. Det har gått rykter om at ringen var til reparasjon, men dette er ikke bekreftet. Prins William ønsker å beskytte sin mors arv, og Dianas smykkekolleksjon er en viktig del av dette.