Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon: -Veldig emosjonelt

22/06/2023 12:27

Sofie

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Tar første skritt inn i voksenverdenen.

Det var lagt opp til sang, dans, tale og ståhei. Tirsdag kveld hadde prinsesse Ingrid Alexandra dratt til Oslo Konserthus for å feire at hun var ferdig med videregående og ble voksen.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var selvfølgelig med for å overvære datterens avslutningsseremoni, som etter all sannsynlighet bød på mye latter og tårer.

Som forelder er det selvfølgelig veldig emosjonelt å se barnet ditt ta sine første skritt inn i voksenverdenen. Eleven er et tydelig tegn på at du ikke lenger er et barn og at det er på tide å teste vingene.

Det ble felt noen tårer under markeringen.

- Det er noe veldig emosjonelt med å innse at barna vokser til.

For Ingrid Alexandra betyr dette trolig fortsatt studier i utlandet. Ifølge Se og hør ser det ut til at det blir flytting til England, hvor kjæresten Magnus Heien Haugstad studerer.

– Selvfølgelig har jeg en plan. Men jeg vil ikke dele det, for da setter jeg en viss forventning til meg selv som ikke er nødvendig. Så jeg endrer planer hele tiden. Vi får bare vente og se hva som skjer til slutt, sier Ingrid Alexandra selv om fremtiden.

Ingrid Alexandra ser lyst på fremtiden. Hun vet hvor viktig kunnskap er, og far Haakon studerte også i utlandet da han var på samme alder. Det vil imidlertid være trist for Haakon og Mette-Marit å ikke kunne ha Ingrid Alexandra for hånden. De har tidligere uttrykt stor glede over å ha tenåringer som løper rundt i hjemmet.