Kunngjøring: Snart vil sosiale medier endre navn

25/07/2023 18:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
«Snart skal vi si farvel til «twitter-merket» og gradvis alle fuglene», skrev Elon Musk sent lørdag kveld.

Er Twitter-fuglen i ferd med å dø ut? Det virker slik hvis Elon Musk får viljen sin. Milliardæren og eieren av Twitter sa i en serie tweets sent lørdag kveld at han ville endre merkevaren på den sosiale plattformen til å være en «X».

Han delte også en animert gif av en stilisert X mot en sterk svart bakgrunn. "Hvis en god nok X-logo blir lagt ut i kveld, vil vi gå live over hele verden i morgen," sa han som en del av en serie tweets.

Som vanlig med Elon Musk er det vanskelig å si hvor seriøs han er. Han er kjent for å komme med ville kommentarer og så ikke følge dem gjennom.

Likevel har Elon Musk lenge hatt en besettelse av bokstaven 'X'. Eller som han tvitret i går kveld: "Vet ikke hvilke subtile hint det ga, men jeg liker bokstaven X."

Milliardæren har en sønn som heter X Æ A-12 Musk med sangeren Grimes, men kaller ham rett og slett X. Det skriver The Hollywood Reporter.

Men selvfølgelig grunnla Elon Musk også nettsiden og nettbanktjenesten X.com i 1999. Den skulle til slutt fusjonere med et annet selskap for å bli PayPal.

Elon Musk gjenervervet X.com-domenet fra PayPal i 2017 og sa i en tweet lørdag at den nye Twitter, er beklager, X, vil operere derfra.

Tweets vil bli kalt "X," skrev Musk, og følgere vil bli kalt "seere", en referanse til et mål om å gjøre Twitter litt mer lik TikTok eller YouTube.

Det er ikke umiddelbart klart om Elon Musk godkjente navneendringen med Twitter-sjef Linda Yaccarino.

Yaccarino, en erfaren reklamesjef som begynte på Twitter fra NBCUniversal i mai, har utpekt Twitters rekkevidde og som et sted for premium video.

For eksempel har Fox Sports vært vertskap for et live pre-show på Twitter for FIFAs verdensmesterskap for kvinner, og det er lignende planer for NBCUniversal å gjøre det for OL i Paris i 2024.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.