Kvinne fødte i taxi på vei til sykehuset: Fikk kjempe sjokk da hun så regningen

25/02/2023 20:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinnen ropte på en taxi for å prøve å komme seg til sykehuset. Da hun senere mottok regningen, fikk hun et sjokk.

Da Farah Cacanindin fra High Wycombe i England gikk i fødsel, ropte hun på en taxi for å komme seg til sykehuset. Da hun senere mottok regningen, fikk hun et sjokk.

Slike fødsler kan være uforutsigbare, og det viste seg å være tilfellet for en 26 år gammel kvinne fra England, som endte opp med å føde ekstremt raskt.

Farah Cacanindin, som bor 21 kilometer unna sykehuset, var allerede på vei til sykehuset for en rutinesjekk da hun plutselig gikk uventet i fødsel.

Selv om drosjesjåføren tråkket på gasspedalen for å komme frem til sykehuset i tide, var Farah raskere og hun endte opp med å føde i baksetet på taxien uten hjelp.

Farah fortalte senere til Daily Mail at vannet hennes brøt fem minutter inn i turen og at sjåføren hadde spurt om han skulle stoppe. Farah ba ham imidlertid fortsette siden hun trodde hun kunne komme til sykehuset i tide.

Slik skulle det ikke være, og Farah endte opp med å føde i taxien, hvor hun i ettertid pakket sin lille datter inn i jakken og utbrøt at det måtte være den raskeste fødselen noensinne.

Da hun senere kom til sykehuset, var også jordmødrene alle i sjokk over «taxifødselen» hennes, selv om hun selv ikke rakk å få panikk da det hele skjedde så raskt.

Men da Farah Cancanindin fikk regningen fra taxiselskapet noen dager senere, fikk hun et sjokk.

Selskapet hadde valgt å belaste henne for rengjøring av drosjen, som utgjorde i overkant av 1000 NOK.

Farah Cancanindin, som allerede har en 15 måneder gammel sønn, uttalte i ettertid at hun var godt klar over at hun griset til taxien, men at hun syntes det var litt frekt av selskapet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.