Kvinne kommer med en advarsel etter at hun måtte fjerne is fra frontruten: Kostet bilen hennes

09/12/2023 17:00

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne har sendt ut en skremmende advarsel.

Som mange bilister gjør i vintermånedene, dro Kasia Wasilewska (34) en kort stund tilbake til hjemmet sitt i Bentilee mens hennes Nissan Juke ble tint opp.

Mens moren hentet en isskrape inne i huset, holdt hennes 10 år gamle sønn Fabian nøklene ved siden av bilen. Paret var på vei til kirken rundt 10.35 søndag (3. desember).

Men da moren kom tilbake til kjøretøyet, ble sønnen hennes kraftig rystet. Fabian fortalte henne at en mann hadde nærmet seg ham, grepet bilnøklene og dyttet ham unna før han kjørte bort.

Morens bankkort, ID og førerkort var fortsatt i bilen, og tyven forsøkte å bruke Kasias kort til å kjøpe på en bensinstasjon i nærheten. Det er det LADbible skriver, ifølge Dagens.dk.

Heldigvis varslet hun banken sin og kortet ble avvist.

En 49 år gammel mann fra Stoke-on-Trent er pågrepet, mistenkt for å ha tatt en bil uten eierens samtykke. Kasia, som jobber for et inkassobyrå i Stoke, sa:

"Det som har skjedd med oss ​​er forferdelig. Det er et slikt sjokk. Fabian ble skjøvet til side. Han var i sjokk fordi han ikke visste hva som foregikk.

"Heldigvis ble han ikke skadet, men han tror fortsatt det var hans feil da jeg forklarte at det ikke var noe han kunne ha gjort.

«Jeg hadde ryddet snø fra frontruten og gikk tilbake inn i huset for å hente noe for å rense frontruten for is.

"Da jeg kom ut igjen spurte jeg hva som foregikk, og først trodde jeg at bilen hadde sklidd langs veien på grunn av isen. Sønnen min sa at en mann hadde bedt ham om å flytte seg, tok nøklene ut av hånden hans, dyttet ham til side og deretter hoppet inn i bilen.

"Bilen ble kjørt bort og jeg ringte umiddelbart politiet. Det ble gjort et forsøk på å bruke bankkortet mitt på en Greggs på en bensinstasjon på Longton Hall Road i Blurton omtrent 40 minutter senere.

"Vi gjorde oss klare til å gå til kirken for å forberede min sønns første nattverd, og vi ønsket å gå ut og spise te og kake etterpå. Vi kunne ikke dra, da vi måtte vente med å snakke med politiet."

Kasia la til: "Jeg tror det har vært noen hendelser med biler som ble stjålet mens noen tine dem. Jeg vil bare gjøre folk oppmerksomme på dette slik at det ikke skjer med dem.

"Vi har blitt stående uten bil, og jeg må stole på venner for å få skyss til jobben og ta sønnen min til skolen."

En talsperson for Staffordshire-politiet sa: "Vi har arrestert en mann etter at en bil ble stjålet mens den ble avrimet i Stoke-on-Trent. Det skjedde like før klokken 10.45 søndag.