De var lykkelig gift: Så gjorde Emma en sjokkerende oppdagelsen på bryllupsbildet som ødela alt

06/12/2023 17:00

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Oppdagelsen endret alt.

Kjærlighet ved første blikk kan føles som om verden står stille. Og det var akkurat slik det var da Emma og Justin møtte hverandre for første gang.

Derfor endte de også med å gifte seg, og de hadde begge en klar forventning om at de skulle tilbringe resten av livet sammen.

Men de rosa skyene ble drevet bort av noen som var mørkere. Det skjedde da Emma gjorde en forferdelig oppdagelse om mannen sin på bryllupsbildet.

Paret ventet et barn sammen og var syv måneder på vei da Emma la merke til en skremmende detalj på parets bryllupsbilde. Det skriver Daily Mail.

På bildet kunne hun se at høyre side av ansiktet til Justin var litt lavere enn venstre side. Det ble starten på en lang og tung reise.

Emma ringte umiddelbart etter hjelp da hun trodde det måtte være noe galt med Justins helse.

Etter bryllupet hadde Justin begynt å oppføre seg mer aggressivt, noe som slett ikke var likt ham, da han alltid hadde vært både kjærlig og omsorgsfull mot Emma.

Kort tid etter Emmas legebesøk ble Justin diagnostisert med en hjernesvulst, som også var årsaken til hans aggressive oppførsel.

Legene fortalte paret at Justin bare hadde noen få år igjen å leve, men kort tid etter at parets datter ble født, gikk han bort.

Emma har nå en oppfordring til alle – og den sier at man må være oppmerksom på symptomer og ta dem på alvor.

Du kan se bryllupsbildet til paret nedenfor:

Foto: Privat