Lege voldtok kvinne under fødsel: Kolleger sto og filmet voldtekten

21/01/2024 15:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Anestesilegen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne under keisersnitt.

Den kriminelle hendelsen fant sted i 2022. Brasilianeren skal ha voldtatt moren oralt på operasjonsstuen under den kirurgiske fødselen av et barn.

Bezerra hadde oppført seg mistenkelig i flere måneder, rapporterte hans kolleger til G1.

Han brukte for mye medisiner og bedøvelse, og det var ofte merkelige bevegelser bak synsgardinene på operasjonsstuene.

I tillegg, under hans tilsyn, ble kvinnene alltid bevisstløse, noe som ikke er nødvendig under keisersnitt. Pleiepersonalet bestemte seg derfor for å filme legen i hemmelighet.

Så skjedde det utenkelige: Bezerra deaktiverte alle alarmtoner på overvåkingsenhetene for å kunne delta i seksuelle handlinger seksuelt med sine ofre "i fred".

De urovekkende opptakene ble overlevert til politiet, som umiddelbart arresterte voldtektsmannen.

Gjerningsmannen ble svært overrasket da han ble pågrepet. «Finnes det en video?» spurte han overrasket under pågripelsen.

Den kvinnelige gjerningsmannen har sittet fengslet siden juli 2022 og venter på hovedforhandlingen, som ifølge Extra Globo nå er nært forestående. Hvor mange kvinner som ble voldtatt av Bezerra er fortsatt ukjent. Han ble uteksaminert i 2017.

Hans advokater var spesielt "smarte": De hevdet at innspillingen  av videoen var ulovlig fordi den ble gjort uten kjennskap til de involverte og uten tillatelse fra politiet eller påtalemyndigheten.

Dette argumentet har imidlertid allerede blitt avvist av retten.

I mellomtiden hadde Bezerra allerede endret karriere. Etter at han ble utestengt fra å jobbe som lege på livstid, studerer han nå turisme fra fengselet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.