Machete angrep: Fem personer er skadd i Oslo

02/07/2023 12:55

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I Oslo sentrum er fem personer skadd etter et angrep med machete.

Fem personer ble lørdag kveld skadet i Oslo etter et angrep med en skarp gjenstand. Dette skriver politiet på Twitter.

– En machete skal ha blitt brukt under hendelsen, sier operasjonsleder Line Skott til norske NRK. Hun er tilknyttet politikretsen i Oslo.

Nærmere bestemt fant hendelsen sted i Torggata, som ligger sentralt i Oslo. Tidligere på kvelden skrev politiet at det var tre skadde personer som ble tatt hånd om av helsepersonell.

Kort tid etter ble antallet justert opp til fem.

Her ble det også sagt at den antatte gjerningsmannen er blant de skadde. NRK skriver også at politiet har pågrepet den antatte gjerningsmannen.

En er alvorlig skadd og kjørt til sykehus, sier operasjonslederen, ifølge media. Hun legger til at det er «grunn til å tro» at fire av de skadde er vektere.

Tidligere på kvelden skrev politiet på Twitter at de lette etter to gjerningsmenn som truet en eller flere personer med kniv i Fagerborg i Oslo.

Politiet har ingen indikasjoner på at de to episodene i henholdsvis Torggata og Fagerborg har sammenheng.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.