Melding til 2,1 millioner nordmenn: Penger til gode

18/12/2023 05:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå kommer de med gode nyheter.

Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonsdirektør i Kiwi, informerer om at nesten to milliarder kroner venter på å bli utbetalt. Dette kan være særlig nyttig før jul, ifølge Arvin.

Til tross for en intens priskrig på julematen og halv skatt på novemberlønningen, opplever mange norske familier økonomiske utfordringer i førjulstiden.

En ekstra økonomisk støtte kan derfor være verdifull. Totalbeløpet for Trumf-kunder tilknyttet Kiwi Pluss er nå på 1 909 129 329 kroner, med et gjennomsnitt på 899 kroner per kunde.

Saldoen har økt fra over 1,7 milliarder i fjor, hovedsakelig på grunn av økt medlemskap, ifølge Kine Søyland, kommunikasjonssjef i NorgesGruppen. Det skriver DinSide.

- Våre medlemmer har renteinntekter på disse pengene sine, slik at mange bruker dette som bank, og setter faktisk inn penger, forteller Søyland.

Andre detaljer om rabatt- og bonusprogrammer inkluderer Coop, som utbetaler utbytte i januar, og Rema 1000, hvor kunder tilknyttet Æ-programmet får rabatt direkte i kassen.

Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Storebrand oppfordrer også kundene til å ta ut bonusen, spesielt hvis de trenger ekstra midler til julehandel og mat, eller for å håndtere regninger i januar.

Incedursun påpeker at selv om det ikke er rente på Trumf-bonusen, og renten på Coop-bonusen varierer, kan det være lurt å undersøke alternative spareformer for å få høyere avkastning.

Mange benytter seg spesielt av Trippel Trumf-torsdagene, hvor ekstra bonuser gis på ulike varer.

Bonusen fra Trumf kan tas ut på forskjellige måter, enten ved bruk i butikk, overføring til kontoen din, eller donasjon til organisasjoner som Kirkens Bymisjon, UNICEF eller Turistforeningen.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.