Mor kommer med advarsel etter at tvillingene hennes mistet livet

08/09/2023 13:30

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
En tragedie har rammet en familie der et tvillingpar har mistet livet.

Etter de tragiske dødsfallene til fire år gamle tvillinger som ble kvalt til døde fanget inne i leketøysboksen med armene rundt hverandre, har eksperter utstedt alvorlige advarsler til foreldre overalt.

Tragedien rammet familien på seks etter at de fire år gamle tvillingene Aurora og Kellan ble funnet døde i lekekassen etter å ha blitt kvalt i søvne etter at de klarte å stenge seg inne i den lydisolerte, lufttette gjenstanden.

Deres far, Don Starr, hadde tatt dem til sengs den 25. august, mens deres mor, Sadie Myers, var på jobb på nattskift. Han hadde lagt dem i sengen deres, men midt på natten hadde de stått opp for å leke eller sove med kosedyrene sine, som de oppbevarte i esken - det var ikke uvanlig at de sto opp og lekte midt på natten, sa Myers, ifølge Mirror.

Enten det var fra spark eller på annen måte, lukket lokket på boksen for jentene, fra Florida, og mens det er uklart om det var låst på utsiden, ble de unge jentene fanget - og oksygenet deres ble raskt drenert.

De bukket under for mangel på oksygen en gang om natten og ble tragisk funnet neste morgen av sin eldre bror etter en hektisk, familieomfattende leting etter jentene. (Foreldrene hadde fått panikk da de oppdaget at de to ikke var i sengen deres.)

Aurora og Kellan, eller 'Kell Kell' og 'Sissy' som de ble kjærlig kalt, ble funnet å holde hverandre i boksen av deres eldre bror, Axton, som ropte: "Mamma, jeg fant dem! De er så dumme, bare sover i leketøysboksen.

Aurora og Kellan, men da foreldrene stormet inn for å sjekke dem, ble det klart at tvillingene faktisk ikke sov - de var døde.eller 'Kell Kell' og 'Sissy' som de ble kjærlig kalt, ble funnet å holde hverandre i boksen av deres eldre bror, Axton, som ropte: "Mamma, jeg fant dem! De er så dumme, bare sover i leketøysboksen.»

Sadie tok til Facebook kort tid etter og skrev: "Ikke mange mennesker vil kjenne smerten ved å miste to barn samtidig og miste dem på en måte som ikke gir mening..." Hun hadde vært helt uvitende om at lekekassen, som var laget av sedertre, var lufttett og lydisolert, og bønnfalt følgerne sine om også å være forsiktige med barnas lekekasser og ødelegge alt som ikke er trygt.

Mange andre foreldre visste heller ikke at de var lufttette og lydisolerte, og Katrina Phillips, administrerende direktør i Child Accident Trust i Storbritannia, er på et oppdrag akkurat som Sadie for å sikre at en tragedie som den som skjedde for bare noen uker siden, ikke skjer med andre intetanende foreldre.