Ni år gammel jente forsvant på vei til skolen: Stort søk i gang

04/06/2024 10:29

Emma

Nyheter
Foto: Politifoto
Foto: Politifoto
Et stort søk er nå i gang.

Mandag forlot ni år gamle Valeriia hjemmet sitt like før klokken syv om morgenen for å ta bussen til skolen.

Hva som skjedde videre er fortsatt et mysterium.

Vanligvis tar Valeriia bussen til skolen sin på Bayerische Straße i den lille østtyske byen Döbeln, men mandag møtte hun ikke opp til timen, og siden hun dro hjemmefra er det ingen livstegn fra jenta.

Det skriver Bild.

Da Valeriia ikke kom hjem etter skolen, slo moren alarm.

Politiet tar saken svært alvorlig – og frykter at Valeriia kan ha blitt utsatt for en forbrytelse.

– Valeriia er ikke en typisk rømt jente, og så vidt vi vet har hun aldri stukket av før, sier polititalskvinne Jana Ulbricht til Bild.

Hun legger til at politiet ennå ikke vet om ukrainske Valeriia var på bussen mandag morgen.

Etter at moren slo alarm, sendte politiet et helikopter opp i luften og flere patruljer på gaten for å lete etter Valeriia. Spesialstyrker og politihunder er også satt inn.

Nå er det store søket i gang for andre dag.

Men så langt uten å lykkes.

Politiet leter etter vitner som kan ha sett den 1,40 meter høye Valeriia, som har mørkeblondt hår og var iført en lilla T-skjorte, svarte jeans, en lys turkis jakke, mørkeblå sko og en rosa skolesekk, da hun forlot sitt og morens hjem tidlig mandag morgen.

Læs også:

Forlot REMA 1000 med full handlekurv uten å betale: Så skjedde det utenkelige Hendelsen har nå fått mye oppmerksomhet på Facebook.
Fem mobiltelefoner som er verdt en formue Har du fortsatt gamle mobiltelefoner liggende hjemme? Blant dem kan det være et ekte samleobjekt, som er verdt mye penger.