Nick og Aaron Carters søster er død: "Jeg er i sjokk"

27/12/2023 14:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå har tragedie igjen ramt familien.

Bobbie Jean har gått bort i en alder av bare 41 år.

Dette ifølge TMZ,  som har fått det bekreftet av moren, Jane Carter.

– Jeg er i sjokk over datterens plutselige død, og jeg trenger tid til å forstå den forferdelige virkeligheten som treffer meg for tredje gang, sier hun.

Dette er ikke første gang Jane Carter har gått gjennom alle foreldres mareritt.

I 2012 døde Leslie Carter som følge av en overdose, mens tragedien igjen rammet Carter-familien i fjor høst, da musikeren Aaron Carter ble funnet død i sitt hjem. Han ble bare 34 år gammel.

Dødsårsaken til avdøde Bobbie Jean er fortsatt ukjent.

Hun var involvert i livene til sin musikalske familie, spesielt Aarons Carters, som hun var garderobe og makeupartist for under hans turneer tilbake på 2000-tallet.

Bobbie Jean etterlater seg en åtte år gammel datter.

– Selv om tapet av et barn er forferdelig, må tapet av en forelder som lite barn være mye større. Derfor vil jeg be deg om å også sende dine tanker til mitt kjære barnebarn, som nå er igjen uten sin mor, sa Carter.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.