Nytt i Madeleine McCann-saken: Bekrefter

29/03/2023 10:47

Emma

Nyheter
Foto: Instagram/Politi
Foto: Instagram/Politi
Den omstridte saken får nå en oppdatering.

Julia Faustyna dukket opp på det stadig populære amerikanske talkshowet "Dr. Phil" mandag.

På TV-showet fortalte hun verten at hun er sikker på at hun er det savnede britiske barnet som forsvant tilbake i 2007.

Den unge kvinnen, som hevder å være den savnede britiske jenta, Madeleine McCann, har nå delt sine planer for fremtiden da hun dukket opp i TV-programmet.

Polske Julia Faustyna deltok i Dr. Phils program, og snakker om sine fremtidige planer når hun mottok resultatene av DNA-testen.

Hun fortalte Dr. Phil at hun er sikker på at hun er den savnede britiske jenta som forsvant på en familieferie i Praia De Luz, Portugal, i 2007.

Julia, som også går under navnet Julia Wendell eller Julia Wandelt, forklarte at hun alltid har vært mistenksom overfor fødselshistorien og familien.

Hun forteller at moren veldig raskt skiftet tema når hun spurte nysgjerrig, og moren så ut til å holde tilbake viktig dokumentasjon, som fødselsattesten.

Den 21 år gamle unge kvinnen venter for tiden på DNA-resultater som vil avgjøre om hun virkelig er den savnede Madeleine McCann.

Dr Phil spurte Julia hvorfor hun ikke hadde kontaktet Scotland Yard for en DNA-test fordi de ville være i stand til å sammenligne prøvene hennes med det savnede barnet.

Julia hevder imidlertid at hun henvendte seg til organisasjonen, men aldri hørt noe fra dem, og nå venter hun på resultatene av en ny DNA-test.

Dr. Phil spurte deretter hva hun ville gjøre hvis hun oppdaget at det polske paret som oppdro henne faktisk var hennes biologiske foreldre, som Julia svarte: "Jeg tror jeg er Madeleine McCann."

"Hvis hun er moren min, vil jeg ikke ha kontakt med henne, det er slik det er, men jeg tror ikke hun er moren min."

Julia la til at hun er villig til å gjennomgå alle nødvendige tester for å bevise påstandene sine.