OLs nye stjerneskudd "muffins-mannen": Møtte kronprins Haakon

08/08/2024 14:15

Sofie

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Dette møtet gikk viralt.

Svømmer Henrik Christiansen (27) har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier under OL, takket være sin store forkjærlighet for sjokolademuffins.

Christiansen har selv uttalt at muffinsene er utrolig gode, og at det å dele innhold om dem har blitt en morsom greie. Det skriver TV2.

"Den er så utrolig god. Så er det blitt en greie. Det er innhold som er gøy å lage og folk syns det er spennende. Det er en måte for meg å ha et litt kreativt utløp,» har han sagt om sine sjokolademuffins.

Han har delt flere videoer av seg selv hvor han nyter en muffins, og på TikTok har han fått kallenavnet «The Muffin Man».

Et populært lydklipp med frasen «do you know the muffin man?», eller «kjenner du muffinsmannen?», brukes ofte i forbindelse med videoene av Christiansen. Disse klippene har tiltrukket seg millioner av visninger.

Blant de mange som har lagt merke til dette er kronprins Haakon. På torsdag delte kronprinsen et bilde av seg selv sammen med Christiansen med teksten: «Do you know the muffin man?», og en muffins-emoji. På bildet smiler de to, mens Christiansen holder en sjokolademuffins.

I samme bildekarusell ser man også kronprinsen i samtale med flere medlemmer av den norske delegasjonen i Paris.

Henrik Christiansens muffins-entusiasme har også fått internasjonal oppmerksomhet. Utøvere fra mange forskjellige land har laget sine egne videoer om «muffins-mannen».

Christiansen har tidligere fortalt til TV 2 at han aldri hadde forventet at det skulle bli så stor oppmerksomhet rundt dette.

– Jeg hadde jo aldri sett for meg det at det skulle bli sånn, men samtidig er jo ikke Simone Biles eller Rafael Nadal, som blir rent ned hele tiden, har han tidligere uttalt til TV 2.

Foto: Det norske kongehus / Instagram