Piloten gjorde det han aldri måtte gjøre: Nå er han arrestert

24/06/2023 10:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En utilgivelig feil.

Piloter har et enormt og avgjørende ansvar for sikkerheten og trivselen til passasjerene de frakter fra A til B.

Det er derfor svært viktig at de tar sin oppgave med stort seriøsitet for å ivareta sikkerheten til alle om bord. Men denne delen av arbeidet var det en 61 år gammel mann som tydeligvis ikke tok det seriøst.

Den mannlige piloten ble pågrepet fredag ​​klokken 10.00. Han skal ha tatt av klokken 10.35, og her skal han ha fløyet i sju og en halv time.

Det er slik NBC News skriver. Faktum er at han møtte full på jobb da han måtte fly fra Edinburgh i Skottland til John F. Kennedy internasjonale lufthavn i New York City.

Han ble naturligvis arrestert for å ha brutt loven som forbyr piloter å være påvirket i arbeidstiden. I etterkant av etterdommen ble avgangen kansellert og passasjerene fordelt på andre avganger.

"Vi beklager overfor kundene som ble berørt av denne kanselleringen," sa flyselskapet Delta.

Hva piloten møter i form av straff er foreløpig ikke kjent, men i 2021 ble en annen skotsk mannlig pilot dømt til 10 måneders fengsel for omtrent samme lovbrudd.

Han skal ha drukket kvelden før han skulle fly over Atlanteren, men så langt kom han heldigvis aldri.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.