Populær DJ innlagt på sykehus med covid-19 i nesten 4 år

31/12/2023 15:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Den populære DJ-en har tilbrakt sin fjerde jul i sykesengen.

I covid-19s mørke skygge har en tragedie utspilt seg i det stille i hjertet av London.

Steve Laviniere, en anerkjent DJ, har tilbrakt sin fjerde jul i sykehussengen, en kamp mot tiden og viruset som ser ut til å nekte å gi slipp på jerngrepet.

Tilbake i 2020, under et show i Madrid, ble Steve og tvillingbroren Bobby, begge sentrale skikkelser på London DJ-scenen, rammet av en alvorlig form for COVID-19.

Og mens Bobby kom seg etter to måneder, ble Steve igjen i en mye mer desperat situasjon med en alvorlig encefalitt som har gjort ham ute av stand til å gå eller mate seg selv.

Det melder det franske mediet l'independent.fr.

Den 60 år gamle DJ-en, nå kalt Storbritannias «lengste covid-pasient», symboliserer en pågående kamp mot en usynlig fiende.

Hans tilstand, en leukoencefalitt hemorrhagica acuta, har ikke bare fysisk bundet ham til en seng, men også følelsesmessig til en verden som fortsetter utenfor sykehusrommet.

Nekter å gi opp

Familien hans, som står ved hans side, nekter å gi opp håpet, til tross for de lange årene og de mange julene uten sin kjære.

For mens verden kan gå videre fra pandemien, forblir Steve og mange som ham fanget i kjølvannet, og kjemper for hver dag og hver eneste lille fremgang.