Populær skuespiller død: Ble bare 50 år

17/01/2024 08:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Den kjente skuespilleren Alec Musser, mest kjent for sine roller i 'Frustrerte fruer' og 'Gutterøver', har tragisk gått bort i en alder av 50 år.

Alex Musser, som også hadde en bemerkelsesverdig tilstedeværelse i den amerikanske TV-serien 'All My Children', ble funnet død i sitt hjem i California.

Denne triste nyheten ble bekreftet av hans forlovede, Paige Press, og onkelen, Robert, til TMZ.

I skrivende stund er dødsårsaken ennå ikke offentliggjort.

Alec Musser, hvis karriere strakte seg over flere tiår, hadde en spesiell evne til å fange publikums hjerter med sin karisma og talent.

I 'All My Children' dukket han opp i 43 episoder mellom 2005 og 2007, og sementerte sin status som en elsket skikkelse i underholdningsindustrien.

Hans rolle i 'Frustrerte fruer', der han spilte Renées (Vanessa Williams) massør Friedrich, er også verdt å merke seg. Et øyeblikk som ble ødelagt av Lee (Kevin Rahm), som feilaktig trodde massøren var homofil.

Og hans død har absolutt ikke gått upåaktet hen.

En av de mest rørende hyllestene kom fra Adam Sandler, som Alex Musser jobbet med i filmen 'Boy Robbers'. På Instagram skrev Sandler:

– Jeg elsket denne fyren. Jeg kan ikke tro at han er borte. Han var en så fantastisk, morsom og god mann. Jeg sender mine tanker til Alec Musser og hans familie, og jeg sender all min kjærlighet.

Selv om detaljene om hans død fortsatt er uklare, er det klart at Alec Musser vil bli husket for sine bidrag til film og TV. Fra hans tidlige dager i 'All My Children' til hans minneverdige opptredener i 'Desperate Housewives' og 'Boy Robber', har Musser etterlatt et uutslettelig merke på hjertene til fansen og kollegene.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til alle pårørende i denne vanskelige tiden.