Ingen iPhone-brukere bør gå glipp av det: Denne appen har blitt kåret til den beste av alle

01/12/2023 19:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ingen iPhone-brukere bør gå glipp av det.

I New York har det nettopp blitt arrangert App Store Awards, hvor Apple har kåret vinnere i kategorier som iPhone, iPad, Mac, Watch og Apple TV.

De prestisjetunge titlene som Årets iPhone-app, Årets iPad-app og Årets Mac-app ble tildelt under arrangementet i 'The Big Apple'.

Det skriver The Mirror.

"Det er inspirerende å se hvordan utviklere fortsetter å bygge utrolige apper og spill som redefinerer verden rundt oss," sa Apple-sjef Tim Cook, som fortsatte med å si:

"Årets vinnere representerer det ubegrensede potensialet til utviklere til å bringe visjonene sine ut i livet, og lage apper og spill med bemerkelsesverdig oppfinnsomhet."

Her er vinnerne

AllTrails-appen er hedret som Årets iPhone-app, og tilbyr omfattende turstier fra hele verden. Den brukervennlige programvaren gjør det mulig å finne steder utenfor allfarvei og inkluderer til og med filtre for å tilpasse aktivitetene til ditt nivå.

Prêt-à-Makeup stakk av med prisen for beste iPad-app. Denne innovative applikasjonen lar brukere lage realistiske sminkedesigner via nettbrettene deres med over 700 virtuelle skjønnhetsprodukter tilgjengelig med ett enkelt trykk.

For MacBook ble Photomator kåret til den beste appen. Den intelligente programvaren muliggjør øyeblikkelig bilderetusjering ved hjelp av kunstig intelligens, noe som gjør det enkelt å fjerne objekter, forbedre farger og legge til effekter uten behov for avanserte bilderedigeringsferdigheter.

I tillegg til å feire de beste appene og spillene på tvers av enheter, valgte Apples App Store-redaktører også fem "Cultural Impact"-vinnere, inkludert Pok Pok, Proloquo, Too Good To Go og Unpacking, alle valgt ut for deres evne til å skape positive endringer.