Rema 1000 advarer: Fant truser i panteautomaten

17/08/2024 07:03

Yvonne

Nyheter
Foto: Rema 1000 Vanse
Foto: Rema 1000 Vanse
Pant alt alltid, oppfordrer Rema 1000, men nå justerer de oppfordringen etter å ha funnet en rekke usedvanlige ting i panteautomaten.

"Vi har lyst til at den nye panteautomaten vår skal fungere optimalt lenge og minimere antall stopp i løpet av dagen. Da trenger vi deres hjelp", skriver den lokale matbutikken Rema 1000 Vanse på Facebook.

Oppfordringen kommer etter at de ansatte har funnet truser, tamponger, skohorn, telefoner, hermetikk og andre ting uten pantemerke i butikkens nye panteautomat.

For et halvt års tid siden installerte Rema 1000 butikken en ny panteautomat hvor man kan helle en pose med alle flaskene direkte i en luke, og så regner automaten ut verdien av flaskene og boksene. Men selv om den nye modellen er enkel for kundene, så har den skapt uante problemer for betjeningen.

Denne uka postet butikken et oppslag på Facebook hvor de ba om hjelp fra publikum etter å ha funnet en truse blant panteflaskene.

"Vi har funnet mye rart, og nå har vi et behov for å gjøre folk oppmerksomme på at det er en panteautomat og ikke en søppelkasse. Det er ikke alle som synes det er like gøy å vaske panten og finne det vi fant i dag, sier butikkmedarbeider Torgeir Haukjem til lokalavisen Lister24, og henviser til en sort dametruse som han måtte fiske ut av maskinen.